Спортни събития "На зелено"

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!
“SiteGround 5КМ бягане” – Всеки може да избяга 5 километра!

Трасето на “SiteGround 5km Бягане” прави една пълна обиколка на целия парк Бедечка и преминава през всички негови красиви участъци –  Вековния чинар, гъстата гора, мостовете над река Бедечка, езерото Загорка и горната част на парка.  Предизвикай себе си – запиши се за участие и ела на 18 юни (в неделя) в 9.00 ч. на старт-финала до малкия басейн за изпитване на кораби!

Физическа активност за всеки

Защо 5 км?

  • 5 – километровото бягане е най-популярната дистанция за всички хора, които искат да поддържат активен начин на живот, без да са професионални атлети.
  • Дори и да останеш без дъх, може да провървиш част от маршрута, тъй като нашите 5 км в парк Бедечка са много красиви!
  • Трасето е подходящо дори и за хора, които не са тичали скоро и нямат опит в редовно спортуване. 
  • “SiteGround 5KM бягане” е част от фестивала “НА ЗЕЛЕНО”, който цели преоткриване на природата в рамките на град Стара Загора и се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора.
  • Състезанието е подкрепено от най-голямата българска компания за хостинг услуги SiteGround, чийто главен изпълнителен директор Тенко Николов е от Стара Загора. Компанията си поставя за цел да подкрепя развитието на масовия спорт в страната. 

Дистанции

Моля, прочетете

Условия за участие

Бягането може да бъде натоварващ спорт, затова добре преценете темпото, с което да се движите, така че то да отговаря на вашата физическа подготовка към момента на състезанието. Рисковете от възможни контузии или наранявания се поемат изцяло от вас. SiteGround и Сдружение “Творчески колектив На улицата” не носят отговорност за каквито и да е контузии, наранявания, травми или смърт в следствие на вашето бягане. В случай на контузии, наранявания или други усложнения възникнали по време на вашето участие в бяганията или смърт Вие, както и трети заинтересовани лица (родители, настойници, наследници и др.) се съгласявате, че няма да извършвате правни или фактически действия с които да търсите отговорност от SiteGround и Сдружение “Творчески колектив На улицата”.

Запиши се тук

Събитието е реалзирано с финаносвата подкрепа на SITEGROUND

Търсим съмишленици и Доброволци с които да развием нашата инициатива.